Cronista de Gata de Gorgos

09-02-2015 BON PAPER DELS GATERS A LA GRANADELLA TRAIL 2015, carrera a Xàbia

en ESPORTS
BON PAPER DELS GATERS A LA GRANADELLA TRAIL 2015, carrera a Xàbia

El paratge de la Granadella i la seua muntanya va ser ahir diumenge 8 de febrer un altre escenari natural per als amants de les carreres de muntanya i la mitja marató. Es va encetar' com a novetat' la prova per equips. Va ser el Granadella Trail 2015' que organitza el club de muntanya de Llebeig. El millor gater que va arribar a meta al lloc 25 de la general va ser JAVIER PONS AUSINA' del C.A. La Faixa' fent un temps de 1 hora' 57 minuts i 53 segons. Al lloc 33 entrava un altre gater JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES' del mateix equip' amb un temps de 2 hores' 1 minut i 13 segons. Ja al lloc 89 entrava JAUME SALVÁ TORRES' del G.E.G.' amb un temps de 2 hores' 14 minuts i 33 segons.

A la classificació per equips trobem a PEP SIGNES FORNÉS' que va entrar al nové' de l'equip C. M. U.M.M.A.' amb un temps de 1 hora' 46 minuts i 15 segons. La posició de l'equip va ser la tercera. Al lloc 14 de la classificació per equips' va entrar JUANMA CASTILLO CERVERA' del C.M. La Faixa' amb 1 hora' 49 minuts i 56 segons. El següent en entrar' també de La Faixa' va ser LLUÍS IBÁÑEZ MIRALLES amb el mateix temps. A continuació va entrar JAIRO SOLER SALVÁ' també de la Faixa' també amb el mateix temps. L'equip va ser cinqué.

A la classificació de caminants' al lloc 27 va entrar com a Independent' JAUME ARABÍ ARABÍ' amb un temps de 2 hores' 54 minuts i 58 segons.