29-12-2014 LA REVISTA DAUALDEU Nº 14 RECORDA AL MATEMÀTIC GATER VICENT CASELLES COSTA
en NOTÍCIESLa revista de divulgació científica i tecnològica de la Marina Alta DAUALDEU número 7' corresponent a l’hivern de 2014 té una dedicació especial al matemàtic gater que ens va deixar l’estiu de l’any passat 2013' VICENT CASELLES COSTA' el qual té dedicat ja el nom de l’IES de Gata des d’octubre passat. A més d’apareixer un dibuix pixelat a la portada' dins de la revista es poden llegir tres articles. La primera pàgina de la revista es titula: Matemàtic Vicent Caselles Costa i està escrita per Josep Lluís Doménech' professor de Física i Química a l’IES Antoni Llidó de Xàbia; un altre article porta per títol Vicent Caselles Costa' in memoriam i l’escriu Vicent R. Chorro Cabrera' professor de Matemàtiques a l’IES Antoni Llidó de Xàbia. Finalment El llegat científic de Vicent Caselles (Un recorregut breu per l’obra científica de Vicent Caselles' i la seva importància en matemàtiques' en visió per ordinador i en tractament d’imatge l’escriu Enric Meinhardt-Llopis' Maitre de Conférences a l’Ecole Normale supérieure de Cachan.
Daualdeu té la seua edició digital a la següent pàgina: http://meridia-zero.jimdo.com. La revista està patrocinada per l’AMPA dels IES Chabàs de Dénia' Matemàtic Vicent Caselles de Gata de Gorgos' Pedreguer' Antoni Llidó i Número 1 de Xàbia i els ajuntaments de Gata de Gorgos' Pedreguer i Xàbia' així com l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.
En aquest número 14 de l’hivern de 2014 hi ha diversos articles de gaters. Vendre fum l’escriu J.M. Mulet' de l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes de la Politècnica de València. El gater Vicent Botella i Soler' de l’Institut of Science and Technology de Àustria fa un article sobre Converses en el rusc. Un altre gater' Julià Jorro' Tècnic en Radioterapia' exalumne de l’IES Matemàtic Vicent Caselles de Gata fa un article sobre la Radioteràpia convencional o de protons?.
Als articles d’actualitat' l’alumna de 4rt d’ESO de l’institut gater Celia Martínez fa un article sobre 2014·L’any Oró. Finalment' El racó de Fibonacci l’escriuen conjuntament la professora gatera Teresa Arabí i el professor xabier Vicent R. Chorro.
FONT: Revista DAUALDEU' Foto Portada.