Cronista de Gata de Gorgos

04-05-2014 LA VOLTA A PEU A PEGO DEIXA BONS RESULTATS PER ALS ATLETES GATERS, sobre tot per categories

en ESPORTS

La XXXII edició de la Volta a Peu a Pego' clàssica entre les clàssiques del Circuit de la Marina Alta' va deixar bons resultats per als atletes gaters' homes i dones. Com sempre' vos pose les classificacions dels millors i les millors gaters i gateres a Pego.

El millor gater de la general als 100 primers llocs' va ser el juvenil JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ (C.A. Benissa) amb un temps de 37 minuts i 54 segons' que va entrar al lloc 39. Abans' havia entrat el xabier de mare gatera IGNACIO CARDONA TORRES' al lloc 14. Amb un temps de 38 minuts i 51 segons va entrar JAIRO SOLER SALVÁ' al lloc 56. al lloc 85 entrava VICENTE LLOPIS CHELI (denier afincat a Gata' casat amb una gatera).

Per categories' alguns gaters i gateres al pòdium. La segona juvenil va entrar MOLLY WOODS i la tercera de la mateixa categoria va ser ANNA TORRES SIMÓ. Ja l'he dit' JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ va fer segon a la seua categoria' juvenil masculí.

La també gatera CHRISTINA MALLETT va fer el pòdium primera de veterana A (192 a la general). El ja dit' IGNACI CARDONA TORRES segon dels veterans A. VICENTE LLOPIS CHELI va fer segon dels veterans D.

Dels menuts' cal destacar una vegada més a MAR SALVÁ SEPÚLVEDA' segona aleví.

A la fotografia' el pòdium de les veteranes A' amb Christina Mallett la primera a la dreta' si mireu la foto. Hui dia de la mare' pose a una mare atleta.

FONT: classificacions SOMESPORT. Foto: Porro.