Cronista de Gata de Gorgos

04-11-2012 EL GORGOS OBTÉ UN VALUÓS EMPAT FRONT AL PLA (1-1)

en ESPORTS

Esta vesprada al camp municipal de Les Costeres ha empatat el GORGOS contra el Pla Carolinas d'Alacant' un equip aguerrit' dur' difícil. Al minut 20 el Pla sorprenia al Gorgos i es posava 0 a 1. A la segona part ha anat pujant el nivell de joc dels gaters. La sort i el àrbitre no acompanyaven per a res. Finalment' a treta d'una falta Toni ha pogut clavar el baló dins la porteria' quan restaven sols cinc minuts. Eixos cinc minuts i tot el descompte han sigut de total domini del Gorgos i amb moltes oportunitats. Inclús podia haver guanyat i tot. El públic s'ha bolcat amb els jugadors. LLàstima...però s'ha puntuat que a la fi és el que compta.

Amb este resultat l'equip gater és cinqué amb 14 punts: de 7 partits jugats' 4 són guanyats' 2 empatats i un perdut. 17 gols a favor i 9 en contra.