Cronista de Gata de Gorgos

20-06-2010 EL GATER VICENT MAS LEYDA GUANYA LA PROVA DE BENISSA I EL 14é CIRCUIT COMARCAL A PEU DE LA MARINA ALTA

en Sin tema

Ahir dissabte va concloure a Benissa el 14é Circuit a Peu Marina Alta d´Atletisme. La XIII Cursa Popular de Benissa va ser guanyada en la seua prova reina pel gater VICENT MAS LEYDA' que ha dominat en molts dels pobles del Circuit. A Benissa va fer un temps de 32 minuts exactes a un recorregut de 9'2 kilòmetres. El seu germà Juan Antonio Mas Leyda va ser tercer a la prova per darrere de Juan Antonio Fernández Cantos.

Després de les nou proves disputades (Xàbia' Gata' El Verger' Teulada' Pego' Pedreguer' Jesús Pobre' Ondara i Benissa) i de manera provisional abans que s´apliquen les sancions corresponents' les dades facilitades per l´empresa somesport que hem recollit de la seua fulla web www.somesport.com  es pot ja dir que VICENT MAS també és el guanyador del circuit: