Cronista de Gata de Gorgos

04-02-2022 EL GORGOS C.F. GUANYA A PEGO (1-3) ENTRE SETMANA EN PARTIT AJORNAT

en ESPORTS
EL GORGOS C

El Gorgos C.F. segueix en bona ratxa en els últims partits. En partit ajornat de la 13ª jornada va jugar al camp municipal Cervantes de Pego i va obtindre una gran victòria 1 a 3 ahir dijous. Un partit a la comarca que van resoldre molt bé els gaters. Jorge marcava a la mitja hora per al Gorgos. Empata el Pego al minut 51' però dos minuts més tard' al 53' feia Raúl Orellana el 1-2. Al minut 83 Rodrigo rematava la bona faena gatera. El resultat el porta a compartir la segona plaça a la classificació. El Gorgos va millorant i superant-se partit a partit.

FONT: Fotos Gorgos C.F.