Cronista de Gata de Gorgos

02-10-2021 EL GORGOS C.F. GUANYA (2-1) AL BELLREGUARD I ES POSA LÍDER PROVISIONAL

en ESPORTS
EL GORGOS C

El Gorgos Club de Futbol ha guanyat el tercer partit de la temporada i ja fa ple' tres de tres amb 9 punts. Hui jugava al camp Les Costeres contra el Bellrreguard. 2 a 1 ha estat la victòria. Obria el marcador al minut 39 Älvaro' el segon gol era de Rodrigo al minut 61 i acurtava distàncies ja sense conseqüències al marcador el Bellreguard a l’últim minut.

Amb els 9 punts' 8 gols a favor i un en contra i a l’espera del que faça la U.D. Benissa demà' el Gorgos es posa líder provisional de la classificació (recordem: grup 7é de la Primera Regional valenciana de futbol).

FONT: resultat i classificació FFCV. / foto Captura de pantalla partit' quan el Gorgos C.F. guanyava 2 a 0.