Cronista de Gata de Gorgos

13-12-2020 EL GORGOS RECUPERA LA SENDA DE LA VICTÒRIA (3-1 FRONT AL SEGON). ÉS COLÍDER AMB BENISSA I OLIVA. Tornen els espectadors al camp Les Costeres, després de deu mesos

en ESPORTS
EL GORGOS RECUPERA LA SENDA DE LA VICTÒRIA (3-1 FRONT AL SEGON)

Una vesprada redona per al GORGOS CLUB DE FUTBOL. El seu públic incondicional ha pogut retornar després de deu mesos a les graderies del camp Les Costeres de Gata' amb les mesures higièniques i sanitàries exigides. A més els gaters han obtés una important victòria (3-1) front al segon classificat Oliva i rival directe a la part alta de la taula de classificació.

A falta de conéixer el resultat del partit del Benissa' el Gorgos colidera la classificació i té 18 punts amb 8 partits' els mateixos que la U.D. Benissa i U.D. Oliva. Amb els tres gols de hui i el gol en contra' té 6 partits guanyats i dos perduts' cap empat. 18 gols a favor i 10 en contra.

Pel que fa al partit de hui' Carim estrenava el marcador al minut 28. Empatava l’Oliva al 32 per mig de Néstor; desfeia l’empat el golejador Áxel i rematava la feina David Molines' que retornava a l’equip' al minut 80.

FONTS: Informació FFCV. // Foto: Gorgos CF' dia de la presentació (octubre 2020).