Cronista de Gata de Gorgos

02-12-2020 EL XABIER-GATER IGNACIO CARDONA TORRES GUANYA LA VI TRES TOSSALS DE GATA. Foto Tere Arabí.

en ESPORTS
EL XABIER-GATER IGNACIO CARDONA TORRES GUANYA LA VI TRES TOSSALS DE GATA

Diumenge dia 29 de novembre es va celebrar la VIena carrera Tres Tossals a Gata' valedera per al Circuit Trail Marina 2021. amb un recorregut per muntanya de 20 kilòmetres. Van participar un total de 259 entre corredors i corredores. El primer classificat va ser el xabier-gater IGNACIO CARDONA TORRES (pare xabier i mare gatera)' veterà del Club Atletisme Xàbia' que va fer un temps de 1 hora' 41 minuts i 41 segons. Dos séniors van ser segon i tercer. 2n: Adrian Ivars Ivars del club Kamikazes Gang (01:43:54) i Carlos Vidal Gomis del C.A. Ontinyent (01:45:15).

La primera dona en entrar a meta va ser María Fuentes Olcina' sénior' que va fer trettzena a la general amb un temps de 1 hora' 54 minuts i 30 segons. La segona classificada en fèmines va ser la gatera ROSA LARA FELIU amb un temps de 1 hora' 59 minuts i 26 segons. Aida Pérez Moncho va ser la tercera dona.

Dels corredors locals va ser JUANAN MAS LEYDA el primer (lloc 12 de la general) amb un temps de 1 hora' 54 minuts i 4 segons. El 17 arribava' segon local' arribava FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (01:55:53)' seguit del també gater JAIRO SOLER SALVÁ (01:56:30).

Éxit d’organització (GEG) i participació amb totes les mesures sanitàries pertinents al temps que vivim.

COMUNICAT DEL G.E.G.

FONTS: Fotos Tere Arabí Arabí' pujades al seu facebook. A una d’elles es veu al campió de la carrera' Ignasi Cardona Torres.