Cronista de Gata de Gorgos

16-01-2011 TAMBÉ VA CAURE AHIR EL GORGOS GRAN A CALLOSA: 5-4.

en ESPORTS
TAMBÉ VA CAURE AHIR EL GORGOS GRAN A CALLOSA: 5-4

Ahir vesprada va jugar el primer equip a Callosa. Quart contra seté. Un partit difícil i no va poder ser. Si al descans estava el resultat 5 gols a 1' en tota la segona part quasi van empatar els homes de Javi Espasa' però tampoc va hi haure sort.

A falta de conéixer el resultat del Altea B el Gorgos ja baixa segur a la vuitena posició. El líder Finestrat també va guanyar a domicili contra el Teulada per la mínima (0-1). El Calp B que ja va per devant del Gorgos va golejar per 6 a 0 al Relleu.

A la fotografia d’arxiu del passat diumenge al camp municipal de Gata' podeu veure a tres homes del Gorgos que tanquen sempre l’equip: Reda' el seu cosi Badar i per darrere Paco Pons.