Cronista de Gata de Gorgos

16-10-2019 EL GORGOS GOLEJA AL JONENSE (5-1). A la classificació és nové. Perd el juvenil i empaten cadet i infantil

en ESPORTS
EL GORGOS GOLEJA AL JONENSE (5-1)

L’última jornada de futbol va ser molt bona per al primer equip del GORGOS C.F. que va conseguir la primera victòria de la temporada i de golejada. Al camp de Les Costeres va golejar per un contundent 5 a 1. Marcava al 21 per als gaters Cristopher (1-0). Al minut marcava Miguel per al Jonense (1-1). Amb taules al marcador arribaven al descans. A la segona part marcaven Toni León (66' 2-1)' Raúl (71' 3-1)' Iván Caselles (84' 4-1) i Lucas León (89' 5-1). Dels 5 partits jugats' el Gorgos té 6 punts: 1 partit guanyat' 3 empats i derrota. 9 gols a favor i 6 en contra. Està a la novena posició. Diumenge dia 20 jugarà a Novelda la sisena jornada a les 17 hores.