Cronista de Gata de Gorgos

26-03-2019 YOUSSEFF AHATACH GUANYA LA XXII VOLTA A PEU A GATA I REPETIX VICTÒRIA. PARTICIPEN 1.095 CORREDORS A LA PROVA GENERAL

en ESPORTS
YOUSSEFF AHATACH GUANYA LA XXII VOLTA A PEU A GATA I REPETIX VICTÒRIA

(PODEU MIRAR L’ÀLBUM D’ALGUNS MOMENTS DE LA VOLTA' PUNXANT ACÍ)

La festa de l’atletisme va recalar a Gata diumenge dia 24' en la tercera etapa del Circuit a Peu Marina Alta 2019. El corredor del Club Dénia Corre Yousseff Ahatach' que retia victòria ja que vagunayar l’any passat' es va proclamar guanyador absolut de la XXII Volta Popular a Gata' fent un temps de 32 minuts i 10 segons als 9'2 kilòmetres de recorregut per un circuit quasi tot urbà. El corredor xabier José Manuel García Barragán i el gandier Felipe Fayos feien segon i tercer de la prova general en la que van participar un total de 1.095 a la prova general.

La primera dona en entrar a la meta de la Costera del Grup Escolar va ser la xabiera María Isabel Ferrer Castell (28 de la general). La segona i tercera dones van ser Cristina Roselló i Andrea Abad.

Pel que fa als primers gaters' del Club Atletisme Gata' en entrar a meta' va ser el 10é de la prova Jairo Soler Salvá fent 33 minuts i 37 segons. Tres gaters més van entrar a meta als llocs 61' 62 i 63: Xavi Torres Oliver' Raúl Agulles Alemany i Pep Signes Fornés. Les millors dones del Club Atletisme Gata van ser: Rosa María Lara Feliu' María Mulet Mestre i Jennifer Wood.

Referent a les xiquetes i xiquets participants en la Volta de Gata' destacar el primer lloc de la cadet Zoe Grimalt Grimalt del C.A.Gata; el segon del també cadet Alex Botella Leyda del club gater' i els dos pre-benjamins del club de Gata' Vicent Signes Mas i Joan Mulet Bas.

Una bona organització i un bon desplegament de tots els serveis disponibles. El Club Atletisme Gata pensa ja en els pròxims events i en la que serà l’any 2020 la XXIII Volta.

FONT: Informació resultats somesport.