Cronista de Gata de Gorgos

25-02-2018 GUANYEN FORA ELS MAJORS (1-3) I ELS JUVENILS (1-2) DEL GORGOS C.F.

en ESPORTS
GUANYEN FORA ELS MAJORS (1-3) I ELS JUVENILS (1-2) DEL GORGOS C

Sols els majors i els juvenils del GORGOS C.F. tenien aquest cap de setmana partits i han jugat hui pel matí amb molts bons resultats. Els dos han guanyat fora. Mentre que el primer equip del Gorgos guanyava 1 a 3 en un gran partit a Oliva' els juvenils ho feien a Gandia per 1 a 2.

El partit el comentava Carim al seu facebook' la foto també és d’ell:

Oliva 1-3 Gorgos. (Isam' Jose C' David M). Partido duro' sabíamos donde nos metíamos' en el campo del tercer clasificado' no iba a ser fácil' una primera parte muy luchada y de mucho desgaste físico' con una presión asfixiante por nuestra parte' bloqueando totalmente al Oliva' 0-0 al descanso. Salimos enchufados en la segunda parte' como la primera' y en una buena jugada personal de Isam ponía el 0-1' seguimos apretando' queríamos más' y como recompensa al muy buen trabajo que estabamos haciendo' llegó el 0-2 de José y el 0-3 de David' y ya en el tramo final nos metieron el 1-3' un partido con mucho desgaste físico. 3 puntos importantísimos que nos acercan a nuestro objetivo principal' la permanencia' pero al mismo tiempo también nos acerca a la 3 y 4' 5 posición. A disfrutar de la victoria' y ya pensando en el siguiente partido.

Efectivament' marcava Hicham al minut 49; José Caselles al 61 i David Molines al 64. Al 83 marcava Néstor per al Oliva. A la classificació el GORGOS és 7é amb 32 punts. De 22 partits' 10 guanyats' 2 empats i 10 perduts. 35 gols a favor i 37 en contra.

El GORGOS JUVENIL també ha obtés una meritòria victòria' 1 a 2 contra el CF UE Gandía B. En els deu últims minuts s’ha decantat el partit i els gols. Marcava al 80 Gonzalo per al Gorgos. Empatava al 86 Omar per al Gandia. Desfeia l’empat i es feia amb la victòria per als gaters Eric al minut 87. Amb aquest resultat és 6é amb 32 punts. De 22 partits tenen 9 partits guanyats' 5 empats i 8 perduts. 45 gols a favor i 38 en contra.

La resta d’equips han fet descans aquesta jornada i reanudaran la lliga els dies 3 i 4 de març.

FONT: FFCV. Foto del primer equip després de la victòria: Carim.