Cronista de Gata de Gorgos

12-02-2018 EL LÍDER INFANTIL DEL GORGOS MARCA 14 GOLS. JA SUPERA EL CENTENAR A FAVOR

en ESPORTS
EL LÍDER INFANTIL DEL GORGOS MARCA 14 GOLS

El cap de setmana de Carnestoltes també van jugar els equips del GORGOS C.F. Destacar' com no' la golejada de 14 dianes del GORGOS INFANTIL' que seguix manant a la classificació. * No tenim encara el resultat de l’equip major que va jugar a Alginet.

Comence per l’equip del GORGOS JUVENIL que va empatar sense gols a Xeraco dissabte dia 10. A la classificació es manté 7é amb 26 punts. De 20 partis jugats' 7 els ha guanyat' 5 empats i 8 derrotes. 40 gols a favor i 35 en contra. Per contra' el GORGOS CADET va caure golejat a casa' 0-5' pel líder San Gabriel d’Alacant. Els gaters són penúltims (lloc 16é) amb 7 punts. De 19 partits jugats' 2 sols guanyat' un empat i 16 perduts. 24 gols a favor i 59 en contra.

Torna a destacar l’actuació del GORGOS INFANTIL que torna a golejar i en fa ni més ni menys que ¡¡ 14 gols !! al Benissa. I gols per a tots: Mario Feliu en va fer 3 (hat-trick)' Diego Barchino va marcar 2 gols; ' Héctor Cloquell va fer 2 gols; Álvaro González' dos gols; també David Bernard' dos gols' Moisés Santos dos gols més' i Xavier Puig un gol. A la primera part els infantils gaters anaven ja 10 a 0. 4 més en van caure a la segona part. Com el Pego també va gojear (4-1) seguix la diferència sols de 4 punts. 45 punts i líder té el Gorgos. Això si' ja ha superat la barrera del centenar de gols a favor. De16 partits jugats' en té 15 guanyats i 1 perdut. 102 gols a favor i sols 10 en contra.

Pel que fa al GORGOS ALEVÍ' primer any' va perdre 8 a 0 contra el CF La Marina de Xàbia. Seguix colista amb un sol punt. Té un partit empatat i 15 perduts. 9 gols a favor i 142 en contra. També va caure el GORGOS ALEVÍ de segon any' 2-4 contra el Altea. Els gols gaters als minuts 10 i 11 els va fer Pablo Cloquell. A la classificació són 6és amb 29 punts de 16 partit jugats. 9 partits guanyats' 2 empats i 5 en contra. 51 gols a favor i 35 en contra.

Finalment' el GORGOS BENJAMÍ va empatar a 2 gols a Xàbia. Xavier Torres i Vicent Torres van fer els gols de Gorgos. A la classificació són 8és amb 20 punts. De 14 partits jugats' 6 guanyats' 6 empats i 6 perduts. 37 gols a favor i 55 en contra.

FONTS: FFCV (dades). Foto Jaime Fornés Signes Blanquet (infantils del Gorgos C.F.)