Cronista de Gata de Gorgos

22-10-2017 EL GORGOS INFANTIL, LÍDER DEL SEU GRUP. Golejen benjamins i cadets

en ESPORTS
EL GORGOS INFANTIL, LÍDER DEL SEU GRUP

La bona notícia del GORGOS CLUB DE FUTBOL del cap de setmana se l’emporta hui el GORGOS INFANTIL' que és líder després de golejar per 7 a 1 al Pedreguer. Van marcar Mario (2)' Sergio' Héctor' Aarón (2) i David. El liderat el té amb 6 punts dels dos partits jugats' els dos guanyats. 15 gols a favor i 4 en contra.

Dos golejades més es van donar pels equips de l pedrera del Gorgos. Els BENJAMINS van guanyar a Benissa per 2 a 4 amb gols de Pau' Vicent Torres (2) i Vicent Pedrós. És cinqué amb 3 punts. Sols s’ha jugat un partit i té 4 gols a favor i 2 en contra. El GORGOS CADET també va gojear a casa' 5 a 3 contra el CD Pablo Iglesias C. Va fer un hat-trick Cristian i els altres gols els van marcar Vicent i Eden.

Va ser golejat el GORGOS B' primer any d’alevins. La UD Benissa va guanyar per 8 a 1. El gol del Gorgos curiosament el va marcar Jareb al primer minut. A la classificació estan el 10. El GORGOS ALEVÍ A de segon any va empatar a casa contra el Benissa A' 2 A 2. Els gols del Gorgos els va marcar Hugo Signes al 29 i 52. Té 1 punt.

Els juvenils van descansar i el primer equip del Gorgos va perdre a Campell' 2-0. Amb aquest resultat és 8é amb 9 punts' de 6 partits jugats 3 guanyats i 3 perduts' cap empat. 8 gols a favor i 10 en contra.

A la fotografia de Miguel A. Ferrer Martí' el GORGOS eixint al camp a Campello' ahir per la vesprada.

FONTS: FFCV. Foto: Miguel A. Ferrer Martí.