Cronista de Gata de Gorgos

08-02-2017 EL CICLISTA GATER D'ELIT SERGIO TORRES, 2n EN LA ETAPA DE BENIDORM (VOLTA A LA MARINA)

en ESPORTS

En els totals: primer alacantí' primer en metes volants i primer de la seua categoria

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO' que participa en la XXXI Volta a la Marina 2017 categoria èlit amb l’equip Velosol Cycling Team' va quedar segon classificat en l’etapa celebrada el passat diumenge amb una climatologia molt adversa en Benidorm' a sols 10 segons del primer classificat Andrés Gil. Sergio va fer un temps de 1 hora' 36 minuts i 8 segons. En la classificació de millor alacantí va quedar primer i també primer en la seua classificació d’Èlit-Sub23-Junior. No acaba ahí la cosa: va fer segon en les dos primeres metes volants i primer en la tercera meta volant' així com primer per al segon pas del port de Terra Mitíca.

Pel que fa a les classificacions totals' recorregudes dos etapes' Sergio és 3r de la general. És primer alacantí' primer en metes volants i primer de la categoria Èlit-Sub23-Junior. En muntanya és quart. A Xaló (primera etapa disputada el dia 17 de gener) Sergio va quedar 6é de la general i segon millor alacantí. També segon millor de les categories Èli-S23-Junior.

Un altre gater' VICENT MAS LEYDA' que milita al Xàbia S Bike-Visautc va fer 100 classificat amb un temps de 1 hora' 42 minuts i 35 segons. Va quedar 33 alacantí i 47 a la categoria Master 30. Mas està el 51 de la general després de les dues etapes' el 21 de millor alacantí i el 25 a la categoria Master 30.

A Benidorm' al lloc 140 va entrar JOSÉ GINESTAR IVARS' del Ginestar-UlbSports fent un temps de 1 hora' 42 minuts i 35 segons. Va quedar 49 en la classificació d’alacantí i el 25 en la seua categoria de Master 40. En la general' Ginestar té el 88é lloc; el 39 en la classificació de millor alacantí i el 21 en la seua categoria Master 40.