Cronista de Gata de Gorgos

26-09-2016 EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES TANCA LA TEMPORADA AMB LA VOLTA A LLEIDA

en ESPORTS
EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES TANCA LA TEMPORADA AMB LA VOLTA A LLEIDA

Va arribar el 47 dels 62 corredors classificats

La tercera etapa de la Volta a Lleida va posar el punt i final a la temporada de ciclisme per al corredor d'èlit semiprofessional grater SERGIO TORRES LARA. Es va celebrar ahir amb 104 kilòmetres de recorregut entre Lleida i Tremp' carrera de proves per etapes per a èlits i sub23. El promedi va estar en 41.27 Kms/h.

SERGIO' que competix amb l'equip Mutua Levante-RenaulGinestar' va entrar a meta al lloc 47 fent un temps de 2 hores' 51 minuts i 46 segons i a 20 minuts i 33 segons del guanyador de la prova Daniel Tello.

Ara' el corredor gater prendrà un merescut descans per agafar amb força la temporada pròxima.

FONT: Foto de Sergio feta per MTK Neutral Team (facebook).