18-09-2016 EL GORGOS GRAN GOLEJA AL MIRAMAR (5-1) AL SEU PRIMER PARTIT DE LLIGA

en ESPORTS
EL GORGOS GRAN GOLEJA AL MIRAMAR (5-1) AL SEU PRIMER PARTIT DE LLIGA

David Molines fa el primer hat-trick

És segon darrere el Ròtova

El primer equip del Gorgos Club de Futbol s’ha estrenat aquesta vesprada a la present temporada 2016-2017 amb una victòria contundent front al equip saforí de Miramar. Ha guanyat per 5 gols a 1 i és segon de la taula de classificació per darrere del Ròtova que ha golejat 5 a 0 al Benitatxell.

AL·LINEACIÓ DEL GORGOS C.F.:

Ángel' Sergio' Samuel' Adrián Campos' Lucas' Isaac (Joan Lara' 21)' Joan Andreu (José Pedro' 77)' Eloy (Antonio Oliver' 72)' David Molines' Carim i Iván Caselles.

LA GOLEJADA' 5-1 (HAT-TRICK DE DAVID MOLINES):

Al minut 21 marcava Isaac Sánchez; al 36 feia el 2-0 Carim. Al descans arribavem amb eixa ventaja i després vindria el hat-trick de David Molines' marcant als minuts 49' 52 i 80. El solitari gol del Miramar el feia David Pérez al minut 56.

FONTS: Gorgos C.F. (fotos José Parreño) i FFCV.