Cronista de Gata de Gorgos

02-09-2016 EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO PARTICIPA EN LA VOLTA A VALÈNCIA (Trofeu Diputació). AHIR, PRIMERA ETAPA, va quedar el 29 de 151 corredors

en ESPORTS
EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO PARTICIPA EN LA VOLTA A VALÈNCIA (Trofeu Diputació)

Hui' divendres' segona etapa' amb eixida i arribada a Olocau

El corredor gater de la categoria èlit' antessala del professionalisme' SERGIO TORRES JORRO (Mutua Levante-Metal Lube) participa en estos dies en la sisena edició de la Volta a València-Trofeu Diputació. Ahir dijous 1 de setembre es va disputar la primera etapa eixint de la ciutat de València i arribant a Gandia. Al lloc 29 en esprint a tres segons del líder' el ciclista portugués Gaspar Gonçalves (Liberty Seguros)' va entrar el nostre paisà Sergio. Bon resultat' ja que en van entrar a meta 151 corredors.

Hui divendres es disputava la segona etapa' Olocau-Olocau' des de les 15 hores' de 133'8 kilòmetres. A les 15'30 hores de demà dissabte es correrà la tercera etapa' Nàquera-Nàquera de 129'6 kilòmetres i el diumenge a les 10 del matí la quarta i última etapa' Montcada-Montcada' de 121'5 kilòmetres.

FONT: FCCV. A la fotografia' l'equip Mutua Levante-Metal Lube. Sergio és el tercer per l'esquerra' mirant la foto de cara.