Cronista de Gata de Gorgos

20-01-2016 GATA, CICLISME: EL GATER SERGIO TORRES JORRO, 18 de la Volta a la Marina

en ESPORTS

Diumenge dia 17 es va celebrar la primera etapa de la XXX Volta a la Marina' en la qual participa el corredor gater de categoria èlit-Sub23 SERGIO TORRES JORRO' que a la Volta corre per l’equip CC Bankal Bike La Xara. Aquesta primera etapa es va córrer a Xaló. Sergio va quedar dels vint primers' al lloc 18' seté classificat de la seua categoria. Va fer un temps de 1 hora' 43 minuts i 24 segons.

El guanyador de l’etapa en la que van participar 185 corredors i es van classificar 116' va ser Javier Cherro del Automóviles Gomis-Fira. Pons' amb el mateix temps' Miravalles i Moll van arribar després.

S’ha suspés l’etapa de Altea la Vella' per no trobar sponsoritzador i per tant la pròxima serà a Xàbia' el dia 31 de gener diumenge. Començarà a les 10 hores.

FONT: Pàgina de la Volta. / Extracte de la crònica de Pepe Ivars.