Cronista de Gata de Gorgos

07-12-2015 LES 409 DONES PARTICIPANTS VAN GUANYAR LA CURSA DE LA DONA A GATA (àlbums)

en ESPORTS
LES 409 DONES PARTICIPANTS VAN GUANYAR LA CURSA DE LA DONA A GATA (àlbums)

(ÀLBUM DEL CRONISTA DE GATA' amb fotos de Pablo Mulet i JP Bataller. PUNXEU ACÍ)

Àlbum de Pablo Mulet Ivars (col·laboració de Juan Pablo Bataller)' Punxeu.

També un extens àlbum de Atletisme Pedreguer. Punxeu ací.

Arriba la primera a meta' Christina Mallett; María Rosa Mulet i Mar Salvá' segon i tercera

Va ser una carrera solidària i no competitiva

El recorregut va ser com la primera part de les curses regulars del Circuit de la Marina Alta. Cinc kilòmetres i 200 metres' amb eixida i entrada dalt del carrer Costera del Grup Escolar i pati escoles. Al final' totes van guanyar. Hi havia d’obsequi' una bossa de la compra de disseny' aigua i fruita amb trofeu per a a les tres primeres dones que arriben a Meta.

FONTS: àlbums de Pablo Mulet (col·laborant Juan Pablo Bataller) i Atletisme Gata.  Atletisme Pedreguer / Cronista de Gata.