Cronista de Gata de Gorgos

31-10-2015 EL GORGOS JUVENIL ÉS JA COLÍDER (Ha guanyat 4-3 al tercer classificat). EL GRAN HA PERDUT 1-3, front al líder

en ESPORTS
EL GORGOS JUVENIL ÉS JA COLÍDER (Ha guanyat 4-3 al tercer classificat)

Hat-trick de Iván i empaten a punts amb el líder que ha perdut

GORGOS' 4; C.F. GANDÍA B' 3. Tres gols ha marcat Iván Caselles (minuts 33' 40 i 65) aquesta vesprada. El quart l´ha fet Ferrán. Quan tenia dos gols el Gorgos' l’el Gandía B ha marcat' però cinc minuts més tard marcava el Gorgos. De nou' l’equip de la Safor marcava el 3-3 i quan pareixia que es quedaria en taules el partit' Ferrán ha marcat el 4 a 3. El partit s'ha jugat al camp municipal de Les Costeres a les 16 hores.

Amb 18 gols' el Gorgos iguala amb el Ciudad de Benidorm B. seguixen els dos sense conéixer la derrota. A la pròxima jornada' el Gorgos jugarà el derbi comarcal amb el F.B. Teulada-Moraira A' el quart classificat.

Per la seua part' el primer equip del GORGOS C.F.' que milita al grup XIII de Segona Regional a caigut a casa front el líder per 1 a 3. El partit s'ha jugat a les 18 hores' després dels juvenils.

A la fotografia (Helena PH) el Gorgos juvenil' el dia de la seua presentació de la temporada actual.